Nieuwe praktijk: Tandartspraktijk Heleen Goedhart

Tandartspraktijk Heleen Goedhart is sinds 1 juni 2023 onderdeel van Fresh Tandartsen. Deze frisse en moderne praktijk met 3 behandelkamers is gevestigd aan de Spaarndamseweg in Haarlem.

Tandartspraktijk Heleen Goedhart

In deze praktijk kan je terecht voor algemene tandheelkunde, preventie, mondhygiëne en kindertandheelkunde. Verder bieden ze ook Invisalign aan.

Er zit een ervaren team met 10 medewerkers. Oud eigenaar Heleen Goedhart blijft de komende jaren nog werkzaam in deze gezellige praktijk.

We heten alle patiënten en medewerkers van Tandartspraktijk Heleen Goedhart van harte welkom! Voor meer informatie bezoek de website.

Ook jouw praktijk overdragen?

Als geen ander zijn we ons ervan bewust dat jouw praktijk voelt als jouw kind, waar je jaren voor hebt gezorgd. We onderzoeken samen of we een match zijn qua visie, missie en cultuur. Dit is een belangrijke voorwaarde om met elkaar in gesprek te gaan. 

Een overdracht vraagt om een heldere aanpak met daarbij ruimte en aandacht voor iedereen die hierbij betrokken is. Dit is hoe we dat aanpakken.  

Een goede relatie en verbinding tussen behandelaar en patiënt is voor ons de essentie om de beste zorg te kunnen leveren. Om dit mogelijk te maken voorzien we onze tandartspraktijken van tools en kennis vanuit het Fresh Service & Expertise Center in Bodegraven. Daar werken collega’s met expertise in o.a. Operations, Integratie, Marketing, Inkoop, HR, Recruitment, Finance, Kwaliteit en Data. Zo kunnen onze mondzorgprofessionals zich richten op de kwaliteit van de behandelingen en de beste zorg voor onze patiënten. Samen, met aandacht voor de mens.   

Onze belangrijkste drijfveren voor een samenwerking:

  • Behoud van eigen identiteit.
  • Behoud van de vertrouwensrelatie tussen behandelaar en patiënt.
  • Het welzijn van het team – de familie in de praktijk –staat voorop en benodigd aandacht en begeleiding tijdens een transitie.
  • Dat er vanuit expertise wordt voorzien in de juiste tools voor succesvolle bedrijfsvoering.

Een heldere aanpak en daarnaast ruimte voor de mensen die door deze transitie bewegen. Interesse? Neem contact met ons op.

30 juni 2023