Dental Care Utrecht: een kijkje in de praktijk

Dental Care Utrecht is een moderne en innovatieve tandartspraktijk in Utrecht. Met vijf locaties op de Van Hogendorpstraat, Willem Barentszstraat, Wilhelminapark, Maliebaan en aan de Nieuwegracht is dit de grootste praktijk van Utrecht.

De locaties zijn voorzien van de meest moderne technieken. Het team van diverse specialisten geeft bijvoorbeeld iedere dag persoonlijk aandacht aan de patiënt. Ongeacht de aard van het bezoek. Bekijk de video hieronder voor een kijkje in de praktijk.

Tandartspraktijk voor jong en oud

De praktijk heeft vele specialisten en goed en breed opgeleid personeel, zodat de praktijk alle patiënten zo goed mogelijk ten dienst kan zijn. Bij de praktijk kunnen patiënten terecht voor alle vragen en wensen op het gebied van de tandheelkunde. De vijf locaties die nauw met elkaar samenwerken zijn alle gehuisvest in prachtige oude Utrecht panden. De praktijken hebben een gemoedelijke sfeer en bieden daarom een rustige omgeving aan de patiënt.

De praktijken bieden een breed scala aan tandheelkundige zorg, voor jong en oud. Van implantologie tot orthodontie en van parodontologie tot facings. Veel patiënten worden door collega-tandartsen binnen de praktijk doorverwezen. Dat is het fijne van de nauwe samenwerking tussen 5 locaties. Zo hebben ze bijvoorbeeld een endodontoloog, een implantoloog en een parodontoloog in huis en werken nauw samen met twee orthodontisten, waardoor DCU haar patiënten ook orthodontie kan bieden. 

Digitale workflow bij Dental Care Utrecht

Onze professionals werken met een volledig digitale workflow, waaronder digitale mondscanners en printers. Door de nauwe samenwerking tussen de locaties onderling biedt Dental Care Utrecht alle tandheelkundige diensten en specialismes aan, waardoor verwijzen naar andere praktijken niet nodig is.

Voor het team is het erg belangrijk dat onze patiënten zich zoveel mogelijk op hun gemak voelen in de praktijk. Persoonlijk contact en afstemming staan daarom hoog in het vaandel. Meer weren over deze praktijk? Bezoek de website.

31 augustus 2023