Tandheelkundig Centrum Steenbergen jubileum!

Tandheelkundig Centrum Steenbergen heeft zijn 5 jarige jubileum. De praktijk is dit jaar alweer 5 jaar onderdeel van Fresh Tandartsen! Een jubileum waar we erg trots op zijn. En natuurlijk een speciaal bedankje voor het team. In de afgelopen 5 jaar hebben we samen heel wat opgepakt. Denk aan de overname, een flinke verbouwing én het overgaan in shiftdiensten.

Allemaal aangepakt door het team met een aanstekelijk enthousiasme. We zijn trots dat ondanks deze veranderingen, Steenbergen nauwelijks verloop van personeel heeft gehad. Dit zegt genoeg over de fijne werksfeer binnen de praktijk. Dank dank dank voor jullie inzet de afgelopen 5 jaar.

5 jaar Tandheelkundig Centrum Steenbergen: jubileum

Wij vertrouwen volledig op de expertise van onze behandelaren als belangrijkste basis voor onze missie: de mondgezondheid van al onze patiënten een leven lang verbeteren. Daarnaast is ons gedachtegoed dat de optimale teamconditie – de samenwerking van het team in de praktijk – onderdeel is van het fundament om de patiënt de beste zorg te verlenen. Een fijne samenwerking is iets waar Tandheelkundig Centrum Steenbergen al jaren in excelleert!

Over Fresh Tandartsen

Met 39 prachtige, kwalitatieve tandartspraktijken verspreid door Nederland zijn wij als Fresh tandartsen één van de meest impactvolle spelers in tandheelkunde/mondzorg. We hebben met een team van meer dan 900 mondzorg professionals samen aandacht voor onze patiënten.

In ons vakgebied is de letterlijke afstand tussen behandelaar en patiënt zo klein en intiem. Een vertrouwd gevoel en goede sfeer in de behandelkamer maken in onze ogen daarin het verschil. Daar besteden we dan ook veel aandacht aan.

Ook een 5 jarig jubilea net als Tandheelkundig Centrum Steenbergen?

Als geen ander zijn we ons ervan bewust dat jouw praktijk voelt als jouw kind, waar je jaren voor hebt gezorgd en daarom in een overdracht om de juiste aandacht vraagt. Meer weten over hoe een praktijkoverdracht in zijn werk gaat?

26 juli 2023