Maak kennis met onze afdeling: Integratie

Team integratie helpt met een zorgeloze overgang van individuele praktijk naar Fresh als serviceorganisatie. Een duurzame samenwerking is waar we naar streven.

Als geen ander zijn we ons ervan bewust dat jouw praktijk voelt als jouw kind, waar je jaren voor hebt gezorgd. Een overdracht vraagt om een heldere aanpak met daarbij ruimte en aandacht voor de mensen die door deze transitie bewegen. 

Krystle Bijman, werkzaam als directeur integratie heeft met haar jarenlange ervaring (8 jaar werkzaam binnen Fresh) al heel wat praktijken mogen verwelkomen binnen Fresh. Ze werkt nauw samen met Gijs Siecker, Manager Business Developer and Acquisitions (5 jaar werkzaam binnen Fresh). Samen hebben ze de afgelopen jaren het integratieproces geoptimaliseerd. Door eerdere ervaringen zijn een aantal focuspunten in het proces van overname ontstaan:

De match met de praktijk is het belangrijkst

‘’Het moet voor beide partijen goed voelen om te integreren binnen Fresh. Het is belangrijk dat we vanaf het begin elkaars verwachtingen managen. Zo komen we uiteindelijk niet voor verassingen te staan. We bouwen hiermee aan een mooie samenwerking tijdens het integratieproces maar ook voor de toekomst. Een duurzame samenwerking is voor beide partijen van belang.’’

Integratie: met aandacht voor de mens

“In het integratieproces betekent dit dat wij echt de nadruk leggen op het welzijn en werkgeluk van het (nieuwe) team. Wij bespreken individueel met elk teamlid wat hun verwachtingen zijn, hoe zij tegen de overname aankijken en denken graag mee in ontwikkelmogelijkheden. Dit geldt ook voor de oud-eigenaren. Hoe mooi is het dat zij werkzaam kunnen blijven in hun eigen praktijk, maar de organisatie rondom de praktijk uit handen kunnen geven.”

Team integratie

We focussen op een zorgeloze overgang van jouw praktijk naar onderdeel worden van Fresh. Gezamenlijk creëren we het fundament voor de toekomst. We verkennen samen met jou de teamconditie, kijken welke tools nodig zijn en bieden de nodige emotionele support en begeleiding aan het praktijkteam in deze transitiefase. Gezamenlijk creëren we het fundament voor de toekomst.

Meer weten over team integratie en hoe ze helpen met een zorgeloze overgang?

27 juni 2023