Adviseursevent: help, de tandarts verzuipt!

Ons eerste Adviseursevent stond in het teken van de impact die de WTZa heeft op de tandarts en de praktijken. Een inspirerende middag op ons Fresh Service & Expertise Center waarbij we samen met accountants, adviseurs, fiscalisten en bankiers tot goede ideeën en inzichten zijn gekomen:

  • Zo hebben we samen vastgesteld hoe belangrijk het is om eerder aanwezig te zijn bij de besluitvorming rondom de mondzorg in het kabinet en parlement. Hierdoor worden plannen aan de tekentafel daadwerkelijk begrepen en zijn ze realistisch en uitvoerbaar.
  • Daarnaast kan er kritischer worden gekeken naar allerlei vormen van contracten in de mondzorg, deze zijn namelijk vaak onnodig ingewikkeld.

Het adviseursevent van 2023

Adviseursevent_Fresh_Tandartsen_WTZa

De bijeenkomst werd door ons en onze relaties zeer gewaardeerd. Fijn om elkaar op zo’n inhoudelijk waardevolle manier te kunnen ontmoeten!

Partners in mondzorg; dat is waar de naar streven. Samen kunnen we namelijk veel meer bereiken. Wij geloven in het bundelen van kennis om zo samen te groeien.

Samen ontwikkelen, samen groeien en samen bouwen aan de toekomst. Door het bundelen van kennis zorgen we ervoor dat jij kunt blijven doen waar jij goed in bent.

Het meest uitgebreide Service & Expertise Center  

Het Fresh Service & Expertise Center voorziet tandartspraktijken van verschillende services zodat zij zich kunnen richten op wat echt belangrijk is: het centraal stellen van de patiënt. Met onze services en initiatieven voor kennisdeling bouwen we vanuit een gezamenlijke visie aan het succes van de praktijk. Samen, met aandacht voor de mens.

Onze 17 services bestaan onder andere uit:

Integratie 
We focussen op een zorgeloze overgang van jouw praktijk naar onderdeel worden van Fresh. Gezamenlijk creëren we het fundament voor de toekomst.

Finance  
We monitoren de gezondheid van onze praktijken en zorgen maandelijks voor de juiste overzichten en inzichten.

Meer weten over de andere services?

Recruitment 
Met onze eigen recruiters zorgen we dat de uitdaging op menskracht met veel snelheid kan worden aangepakt.


HR  
Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich energiek, autonoom, gemotiveerd en betrokken voelen.

.

8 juni 2023