leaf

Nieuws

Rob Barnasconi intensiveert betrokkenheid bij Freshtandartsen

Per september start Rob Barnasconi als directeur partnermanagement en klinische zaken van Fresh Tandartsen. In 2018 werd Rob al benoemd als non-executive officer. Vanuit die rol gaf Rob advies aan het management team en de raad van bestuur.

Dental Design Center Blaricum

De expert spreekt: Martijn Moolenaar en Milo Bakker

De vraag naar restauratieve mondzorg in Nederland groeit en dat weten de kennisexperts Martijn Molenaar en Milo Bakker van het Dental Design Center ook. Men kan voor complexe behandelingen in Blaricum terecht, maar als we willen voldoen aan de vraag, is meer kennisdeling en betere samenwerking nodig.

Tandartsenpraktijk de Nieuwegracht

Op bezoek bij: Tandartsenpraktijk de Nieuwegracht

Een verbouwing heeft van Tandartsenpraktijk de Nieuwegracht in Utrecht een extra bijzondere plek gemaakt waar zij meer van waarde kunnen zijn voor de patiënt. Lees hier meer over hoe ze dat doen.

De expert spreekt: kwaliteitsmanager Christel de Vletter

Freshtandartsen beschikt sinds kort over twee kwaliteitsmanagers. In deze blog gaan we in gesprek met onze nieuwste aanwinst Christel de Vletter over het belang van kwaliteitsborging in alle aspecten van de aangesloten praktijken.

Op bezoek bij: Tandzorgpraktijk Hilvarenbeek

Tandzorgpraktijk Hilvarenbeek sloot zich in 2017 aan bij Freshtandartsen. Vanwaar dit besluit en hoe is het tot nu toe bevallen? ‘We kozen voor een stukje vrijheid.’

Wij willen de beste serviceverlener voor onze tandartsen en patiënten zijn

Zoals elke onderneming en elke zorgverlener heeft Freshtandartsen een lastig jaar achter de rug. Onze circa veertig aangesloten praktijken moesten vanwege de coronamaatregelen zes weken dicht, wat omzet kostte. Het positieve is dat we mentaal enorm zijn gegroeid.