leaf

Nieuws

Op bezoek bij ... Tandartsen aan de Herenweg

De praktijk aan de Herenweg is de eerste praktijk die zich aansloot bij Fresh Tandartsen! 'De kracht van samenwerking zorgt voor een win-win situatie'. Samen bieden zij de patiënten de beste service en kwaliteit. Benieuwd naar deze samenwerking? Lees hier meer over waarom de patiënt altijd op nummer 1 staat bij deze praktijk.

Op bezoek bij... Centrum voor Tandheelkunde Gorinchem

‘Met Fresh haal je een hoop kennis in huis’ Een grote, hypermoderne praktijk met een lange historie en een spilfunctie in de regio: dat is het Centrum voor Tandheelkunde Gorinchem. Een gesprek met de jonge generatie. De rugdekking van Fresh Tandartsen biedt extra zekerheid.’

Rob Barnasconi intensiveert betrokkenheid bij Freshtandartsen

Per september start Rob Barnasconi als directeur partnermanagement en klinische zaken van Fresh Tandartsen. In 2018 werd Rob al benoemd als non-executive officer. Vanuit die rol gaf Rob advies aan het management team en de raad van bestuur.

Dental Design Center Blaricum

De expert spreekt: Martijn Moolenaar en Milo Bakker

De vraag naar restauratieve mondzorg in Nederland groeit en dat weten de kennisexperts Martijn Molenaar en Milo Bakker van het Dental Design Center ook. Men kan voor complexe behandelingen in Blaricum terecht, maar als we willen voldoen aan de vraag, is meer kennisdeling en betere samenwerking nodig.

Tandartsenpraktijk de Nieuwegracht

Op bezoek bij... Tandartsenpraktijk de Nieuwegracht

Een verbouwing heeft van Tandartsenpraktijk de Nieuwegracht in Utrecht een extra bijzondere plek gemaakt waar zij meer van waarde kunnen zijn voor de patiënt. Lees hier meer over hoe ze dat doen.

Op bezoek bij... Tandzorgpraktijk Hilvarenbeek

Tandzorgpraktijk Hilvarenbeek sloot zich in 2017 aan bij Freshtandartsen. Vanwaar dit besluit en hoe is het tot nu toe bevallen? ‘We kozen voor een stukje vrijheid.’

Wij willen de beste serviceverlener voor onze tandartsen en patiënten zijn

Zoals elke onderneming en elke zorgverlener heeft Freshtandartsen een lastig jaar achter de rug. Onze circa veertig aangesloten praktijken moesten vanwege de coronamaatregelen zes weken dicht, wat omzet kostte. Het positieve is dat we mentaal enorm zijn gegroeid.

Fresh ontzorgt

Het gaat ontzettend goed met Fresh en daar zijn we trots op. Tandartsen voelen zich ontzorgd.