Ons verhaal

Met 39 tandartspraktijken verspreid door Nederland zijn wij als Fresh Tandartsen één van de meest impactvolle spelers in tandheelkunde/mondzorg. Daarnaast zijn we actief met onze mobiele tandartsservice Fresh Unieke Mondzorg richting kwetsbare doelgroepen bij instellingen en verzorgingstehuizen. We hebben met een team van meer dan 900 mondzorg professionals samen aandacht voor onze patiënten. Onze missie? We willen de mondgezondheid van al onze patiënten een leven lang verbeteren.

Fresh_Tandartsen_Didi_Landman_review_TandheelkundigCentrumTerbregge

Kernwaarden

FreshTandartsen_Academy_werkenbij

Expertise

FreshTandartsen_Academy_werkenbij

Expertise

Wij beheersen ons vak als geen ander. Goede zorg aan patiënten kan alleen ontstaan vanuit expertise en kunde. Zowel het ouderwetse ambacht als de nieuwste technologie. Expertise is de reden dat onze behandelaren mogen bijdragen aan een stukje mondgezondheid van onze patiënten. Ook vanuit het Service & Expertise Center is het kunnen omzetten van vakkennis naar de juiste tools voor onze community de meerwaarde die we te bieden hebben. Om dat te doen heb je mensen nodig met ervaring en visie. Mensen die begrijpen waar het in de praktijk om gaat. 

Fresh_Tandartsen_Samenwerken_Kernwaarden

Samenwerken

Fresh_Tandartsen_Samenwerken_Kernwaarden

Samenwerken

Samenwerken betekent voor ons dat we met z’n allen evenveel verantwoordelijkheid voelen en tonen voor het streven naar het gezamenlijke doel. In samenwerken vinden we het belangrijk dat er ruimte is voor zowel leiden als volgen. Voor ruimte nemen en geven. Want alleen samen bereiken we onze missie.  

Duurzaamheid
binnen Fresh

Ook in de tandheelkunde zijn er genoeg mogelijkheden om de voetafdruk en impact op het milieu te verlagen. Daarom staat bij Fresh Tandartsen duurzaamheid hoog in het vaandel en proberen we elke dag weer de hoeveelheid afval te beperken en dit allemaal op een zo duurzaam mogelijke manier te verwerken. Hierbij kijken we niet alleen naar wat er mogelijk is in onze praktijken, maar ook wat we in ons Service Center te Bodegraven kunnen doen.