Praktijk overname Fresh
leaf

Praktijk overdracht

Freshtandartsen ontzorgt en faciliteert

Freshtandartsen ontzorgt en faciliteert tandartsen zodanig dat ze zich vooral kunnen richten op de patiënten behandeling. Bij Fresh staat de relatie tussen de behandelaar en de patiënt centraal. Geen vaste formats van het aantal foto’s of kronen die u na de overname moet maken, zelfs de naam van de praktijk en ook de wachtkamer houden we in tact. Wilt u 100% verkopen, of wilt u mede aandeelhouder blijven? Is uw pand gehuurd of in eigendom? Bij ons is alles bespreekbaar.

Freshtandartsen hecht aan transparantie. We gaan pas met elkaar in zee als voor beide partijen precies duidelijk is hoe de samenwerking eruit ziet en waar verantwoordelijkheden en beslissingsbevoegdheden liggen. Dat is van belang om een langdurige samenwerking met elkaar aan te kunnen gaan.


Wilt u afbouwen en denkt u aan het
verkopen van uw praktijk?

Wanneer u nadenkt over afbouwen of het verkopen van uw praktijk, staan we altijd open voor een gesprek. U mag van Fresh een solide en ervaren team verwachten. Wij geven u een
helder beeld over de vervolgstappen van overname. Ook zorgen we voor duidelijke documentatie zonder kleine lettertjes. Wij begrijpen dat u niet dagelijks uw praktijk verkoopt en hebben aandacht voor uw wensen en tempo.

Waarom Fresh Tandartsen?

  • We hebben een lange termijn visie en gaan voor kwaliteit.
  • Bij ons staat de loyaliteit van de behandelaar voorop.
  • Bij ons staat de patiënt centraal.
  • Wij zorgen dat de bestaande cultuur van de praktijk behouden blijft.

Over Fresh Tandartsen

We zijn een tandheelkundige serviceorganisatie met als missie om impact te creëren voor een glimlach. Door het beheer en de operationele zaken van de praktijk op ons te nemen, stellen we de behandelaar in staat om zich volledig te richten op de specialistische zorg voor de patiënten en halen we het beste uit de praktijk en het team. U kunt van ons verwachten dat we de helpende hand bieden en daar net als u ook alle zorg en toewijding in stoppen.

Wilt u uw praktijk geheel overdragen en uw volledig richten op tandheelkunde? Of liever afbouwen? Of zoekt u juist samenwerking en/of financieringsmogelijkheden bij het opzetten of uitbreiden van uw praktijk? We komen er graag achter waar we u en uw praktijk bij kunnen helpen. We staan ten alle tijden open voor een kennismaking en verkennend gesprek. Vraag het vandaag nog aan.

Leer ons nóg beter kennen

Wie we zijn, wat we doen en hoe we werken delen we exclusief met geïntereseerden. Sterker nog, een inkijkje binnen Fresh Tandartsen is binnen handbereik. Of beter gezegd, binnen een paar klikken.

Ik heb interesse