Overname praktijk door Fresh Tandartsen
leaf

Praktijk overname door Freshtandartsen

Freshtandartsen ontzorgt en faciliteert

Freshtandartsen ontzorgt en faciliteert tandartsen zodanig dat ze zich vooral kunnen richten op de patiënten behandeling. Bij Fresh staat de relatie tussen de behandelaar en de patiënt centraal. Geen vaste formats van het aantal foto’s of kronen die u na de overname moet maken, zelfs de naam van de praktijk en ook de wachtkamer houden we in tact. Wilt u 100% verkopen, of wilt u mede aandeelhouder blijven? Is uw pand gehuurd of in eigendom? Bij ons is alles bespreekbaar.

Freshtandartsen hecht aan transparantie. We gaan pas met elkaar in zee als voor beide partijen precies duidelijk is hoe de samenwerking eruit ziet en waar verantwoordelijkheden en beslissingsbevoegdheden liggen. Dat is van belang om een langdurige samenwerking met elkaar aan te kunnen gaan.


Wilt u afbouwen en denkt u aan het
verkopen van uw praktijk?

Wanneer u nadenkt over afbouwen of het verkopen van uw praktijk, staan we altijd open voor een gesprek. U mag van Fresh een solide en ervaren team verwachten. Wij geven u een
helder beeld over de vervolgstappen van overname. Ook zorgen we voor duidelijke documentatie zonder kleine lettertjes. Wij begrijpen dat u niet dagelijks uw praktijk verkoopt en hebben aandacht voor uw wensen en tempo.

Waarom Fresh Tandartsen?

  • We hebben een lange termijn visie en gaan voor kwaliteit.
  • Bij ons staat de loyaliteit van de behandelaar voorop.
  • Bij ons staat de patiënt centraal.
  • Wij zorgen dat de bestaande cultuur van de praktijk behouden blijft.

Wilt u een vrijblijvend gesprek?

Neem dan contact op met:

Gijs Siecker
06-21312901
gijs.siecker@freshtandartsen.nl

Koen Clement
06-53683511    
koen.clement@freshtandartsen.nl


Terug naar het overzicht